Kemprodukter

MASKINDISK - RENGÖRNING

Maskindisk

MaxiBlock GL

Miljöanpassat maskindiskmedel för automatisk dosering i storköksdiskmaskiner. Utformat för att effektivt lösa alla beläggningar av kalk, fett, stärkelse och protein. Anpassat för diskgods av glas, porslin, rostfritt och plast. Ej gods av aluminium och koppar eller deras legering.

MaxiBlock AL

Miljöanpassat maskindiskmedel för automatiskt dosering i storköksdiskmaskiner. Utformat för att effektivt lösa alla beläggningar av fett smuts och kalk. Anpassat speciellt för gods av aluminium och andra lättmetaller men även för diskgods av glas, porslin, rostfritt och plast.

Flytande diskmedel

Miljöanpassat maskindiskmedel för automatisk dosering. Framtaget för att effektivt lösa alla förekommande beläggningar av fett, smuts och kalk. Anpassat för diskgods av glas, porslin, rostfritt och plast.

Torkmedel

Miljömärkt koncentrerat torkmedel för automatisk dosering. Passar både till mjukt och hårt vatten samt entanks och flertanksmaskiner. Ger diskgodset fin glans och lyster samtidigt en snabb avrinning. Består av en unik tensidkombination som ger en bra diskeffekt med låg skumbildning.

Rengörning

Grovrent

För rengöring och avfettning av utrustning , ugnar, golv, väggar och fläktkåpor Vid grov rengöring spraya koncentrerat direkt på ytorna, låt medlet verka i några minuter. skura, spola med rent vatten, torka av med papper. Obs ej på målande ytor.

CleanUp

Clean Up är ett rengöringsmedel klar att använda på alla ytor som tål vatten. Clean Up löser effektivt upp fett, stärkelse och proteiner samt avlägsnar lätta kalkavlagringar. Spreja ut produkten låt verka en stund, skölj eller torka av med nytt torkpapper.

Steel luster

Steel Luster är stålglansmedel med rengörande verkan som är klar att använda på metall och stålytor. Steel Luster löser upp fett och täcker lätta kalkavlagringar. Spreja ut produkten, torka av överskottet med torkpapper. Exempel på användningsområden är kylskåp, beredningsytor, maskiner, kåpor mm.

Fönsterputs

Sparkle glass & window är klar att användas, det är bara att spraya och torka av. Lämpligt för lättare avfettning och rengöring av speglar, glasytor, fönster och andra hårda ytor som tål vatten. Spraya på en luddfri duk torka sedan av ytan, upprepa vid behov.

Ugn och grill

Kraftigt rengörings och avfettningsmedel för rengöring av ytor med stora mängder animaliska eller vegetabiliskt fett
Spraya på ett tunt lager, låt verka i några minuter, skura försiktigt med en borste eller svamp, upprepa vid behov.